Ce este un server dedicat?

Un server dedicat este un server fizic găzduit și găzduit într-un centru de day al companiei de gazduire web și închiriat sau închiriat unui singur consumer, împreună cu conexiunea la Online și software-ul conex.

Clientul poate apoi să-și configureze propriul mediu de sistem în cadrul serverului dedicat, inclusiv sistemul de operare, platforma de virtualizare (dacă este necesar) și software program-ul personalizat.

În cele mai multe cazuri, compania de găzduire Net oferă servicii de administrare clientului, cum ar fi actualizări ale sistemelor de operare și aplicații, întreținere firewall, recuperare în caz de catastrofe și back again-up de day.

Clientul plătește o taxă lunară, trimestrială sau anuală, evitându-se astfel costul anticipat și indemnizația pentru deprecierea bilanțului clientului.

Un alt avantaj pentru customer este faptul că elimină necesitatea de a moderniza components-ul sau de ao găzdui în incintă, ceea ce ar implica costuri suplimentare pentru spațiu, întreținere, rețele, securitate, alimentare și răcire.

Treatment sunt beneficiile unui server dedicat?
În typical, există trei tipuri de configurații server de gazduire:

Gazduire comună
Servere virtuale non-public (VPS)
Servere dedicate
Serverele de găzduire comune sunt servere treatment sunt distribuite între mai mulți clienți. Avantajul este că găzduirea este disponibilă la un cost mai mic.

Dezavantajul este că toți clienții împărtășesc toate resursele serverului, cum ar fi lățimea de bandă, CPU etc.

Cu un server VPS și un server dedicat, avantajul este că resursele cheie ale serverului sunt disponibile pentru un singur client, deși așa cum vom vedea mai târziu în acest document, există unele diferențe majore care trebuie să fie conștiente atunci când alegeți între un VPS și un server dedicat.

Principalele beneficii ale unui server dedicat sunt următoarele:

Serverele dedicate sunt mai fiabile și mai puternice
Serverele dedicate sunt atât de încredere și puternice, încât puteți accesa și utiliza toate resursele, cum ar fi puterea procesorului și spațiul de pe disc, fără nici un timp de nefuncționare datorită spațiului limitat de memorie / RAM sau "Vecinii zgomotoși" care utilizează mai multe resurse decât ar trebui. Timpul de uptime crește și este capabil să ruleze în mod eficient și fără probleme aplicații și website-uri cu utilizare intensivă a resurselor.

Nivel ridicat de securitate

Deoarece sunteți singurul treatment are permisiunea de a accesa serverul dvs., atunci este mai sigur decât atunci când confrontți schimb de conexiuni cu alți clienți, ale căror activități pot prezenta vulnerabilități de securitate. Mai mult, puteți implementa măsuri avansate de securitate pe serverul dvs., personalizabile conform cerințelor dvs.

Risc inferior de listingă neagră IP

Deoarece nu vă împărțiți adresa IP cu alți utilizatori, există mai puține șanse de a obține adresa IP a serverului dvs. pe lista neagră. Lista neagră apare atunci când adresa IP a unui server este asociată cu un anumit idea de activitate rău intenționată (de exemplu: Phishing, Spamming etcetera.), ceea ce duce la blocarea serverului de către furnizorii de servicii Online. Acest lucru are un efect immediate asupra unor aspecte precum livrarea prin e-mail și poate genera taxe suplimentare pentru a elimina lista neagră IP.

Acces administrativ particularizat

Serverele dedicate vă oferă acces root sau administrativ al serverului. Aceasta înseamnă că nu există restricții nici pentru program-ul pe treatment îl instalați, nici pentru modul în treatment este personalizat. Acest idea de acces vă permite să vă controlați întregul server pentru a putea monitoriza utilizarea resurselor, pentru a identifica amenințările potențiale și a le rezolva înainte de a server dedicat afecta întregul server.

Suport tehnic avansat

Majoritatea companiilor de gazduire Website ofera suport tehnic prioritar clientilor dedicati ai serverului, datorita faptului ca majoritatea clientilor gazduiesc aplicatii Website computerizate critice. Suportul prioritar asigură un timp minim de întrerupere sau întrerupere a aplicațiilor și serviciilor serverului. Aici, la Pickaweb, angajăm experți profesioniști instruiți pentru depanarea și rezolvarea problemelor immediate și ușor24 / seven 365 zile / an.

Când aveți nevoie de un server dedicat?

Serverele sunt utilizate în typical pentru a găzdui site-uri Internet. Este posibil să vă găzduiți website-ul pe un server de găzduire partajat și vă poate fi întrebat dacă este posibil să trebuiască să treceți la un server dedicat. Următoarele sunt factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a lua decizia.

Performanţă

Dacă sunteți într-un program de găzduire partajată, este posibil să aveți limite "moi" aplicate contului dvs. de către compania dvs. de găzduire, chiar dacă sunteți pe un prepare "nelimitat". Acestea ar putea fi, de exemplu, Restrictări inode sau prin utilizarea de software package comercial, cum ar fi CloudLinux.

Motivul pentru treatment companiile gazduite fac acest lucru este sa evite problemele legate de "vecinul zgomotos" unde un shopper ar putea afecta sute de alti clienti de pe acelasi server folosind prea mult RAM, lățime de bandã, etcetera

Dezavantajul pentru dvs. ca shopper este acela că există o Restrictă a performanței pe treatment o puteți aștepta.

Cu un server dedicat, aceste tipuri de probleme de performanță nu se aplică deoarece aveți la dispoziție întregul server. Singura dată când este posibil să aveți probleme este dacă executați aplicații grele sau obțineți un volum mai mare de trafic decât serverul este configurat să o gestioneze.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor de zi cu zi, un server dedicat va aborda aceste probleme de performanță fileără probleme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *