Cloud vs Gazduire Dedicata - Treatment este bine pentru mine?

Alegerea unui mediu potrivit pentru gazduire web este o decizie pe care o veti confrunta din cand in cand ca proprietar de website. Chiar și după ce ați luat o decizie inițială, nevoile dvs. de gazduire web se pot schimba și evolua în timp.

Mai jos ne vom arunca cu capul în diferențele dintre cloud și web hosting dedicat, astfel încât să puteți deal with cea mai bună alegere pentru internet site-ul dvs. și afacerea dvs.

Ce este Cloud Hosting?

Când vine vorba de găzduirea norului, o mulțime de oameni încep să se gândească la norul eteric. Un loc treatment nu există, unde toate datele sunt stocate. Ei nu au nici o idee unde este stocat și cum a ajuns acolo, dar există și există.

Norul este încă un thought relativ nou, dar se bazează pe tehnologii de cloud computing treatment permit unui număr nelimitat de mașini să funcționeze eficient ca un singur sistem. Deci, în loc de un website găzduit pe serverul propriu, acesta este găzduit pe o partiție Digitală a serverului, treatment își desenează resursele dintr-o rețea de servere existente.

Cloud internet hosting este extrem de fiabilă, deoarece își atrage resursele de la mai multe servere diferite. Dacă cineva coboară, celelalte servere își pot lua locul. Gazduirea cloud poate crește împreună cu compania dvs., deoarece tot ce trebuie să encounterți este să advertăugați resurse server suplimentare dacă web-site-ul dvs. o cere.

Cu toate acestea, majoritatea cloud internet hosting are un nivel mai scăzut de performanță în comparație cu servere dedicate.

Ce este un server dedicat?

Un server dedicat este precise cum Solară. Web-site-ul dvs. World wide web și toate fișierele necesare sunt stocate pe un singur server fizic dedicat web site-ului dvs. Internet. Cele mai multe servere dedicate vor veni pre-echipate cu anumite specificații components, deci asigurați-vă că alegeți un server dedicat care are specificațiile website-ului dvs. Website.

Acest stil de găzduire este, în normal, mai scump, dar serverele dedicate vin cu performanțe foarte ridicate, deoarece pot fi configurate în funcție de nevoile dvs. exacte și oferă un nivel ridicat de securitate.

Aceasta poate fi o alegere excelentă pentru întreprinderile mai mari sau pentru web site-urile web treatment primesc cantități mari de trafic. Sau, dacă aveți o afacere care necesită un nivel foarte ridicat de securitate pentru stocarea datelor dvs.

Server dedicat

Care dintre ele este potrivit pentru mine?

Tarifarea fiecărei opțiuni de server - cloud sau dedicat - va depinde de compania de găzduire pe treatment o utilizați. În basic, serverele dedicate sunt mai scumpe și veți plăti o taxă lunară în avans pentru spațiul de server pe care îl utilizați.

Cloud internet hosting-ul este de obicei vândut pe o scară de alunecare și veți ajunge să plătiți pentru suma wholeă a resurselor de server pe care le utilizați de fapt. Dacă doriți să experimentați diferite medii de găzduire și să aveți ceva mai flexibil în ceea ce vă susține, atunci gazduirea cloud ar putea fi cea mai bună opțiune pentru gazduire site nevoile dvs.

Înainte de a facial area saltul în alegerea unui gazdă World wide web sau în actualizarea pachetului dvs. curent, asigurați-vă că luați în considerare nevoile website-ului dvs. Website. Dacă aveți întrebări despre oricare dintre aceste opțiuni, contactați echipa de asistență a HostGator pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *